Mekon søker teknisk prosjektleder

Mekon er en ledende leverandør av prosessutstyr til havbruksnæringen. Vi får stadig nye prosjekter og søker etter erfaren teknisk prosjektleder til vårt team i Trondheim. 

I rollen som teknisk prosjektleder vil du jobbe tett på kundene og ut fra deres behov og kravspesifikasjon utarbeide løsningsbeskrivelser. Sammen skal vi bidra til god oppfølging og forvaltning av kundene våre.  

For å lykkes i rollen er det nødvendig å kunne lede og organisere eget arbeid, engasjere og spille andre gode, være initiativrik og kunne jobbe i tverrfaglige prosjekter. Som person søker vi deg som er trives med å ha mange baller i luften, og motiveres av fornøyde kunder og fremtidsrettede løsninger. Gjennom rollen får du bred kontaktflate, og derfor må du ha gode kommunikasjonsevner og like å ha struktur og oversikt 

Som teknisk prosjektleder i Mekon vil du ha ansvaret for å planlegge, gjennomføre og sikre prosjekter gjennom alle faser. Dette inkluderer deltagelse i forprosjekter, utarbeidelse av løsningsunderlag, oppfølging i prosjektmøter med kunde eller prosjekteier. FDV-dokumentasjon og HMS-sikring er en viktig del av rollen.  

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Bakgrunn fra ingeniørutdanning eller teknisk fagskole inne prosessautomasjon eller elektro. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdanning 
 • Erfaring som prosjektleder, prosjektgjennomføring eller totalentreprisekontrakter 
 • Kjennskap til tegneprogram 
 • Interesse for og erfaring fra havbruksnæringen 
 • God systemforståelse 
 • Lærevillig og nysgjerrig
 • Selvstendig, strukturert og løsningsorientert. 
 • Erfaring med tegning/modellering er en fordel.

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktige betingelser 
 • En spennende arbeidsplass med mange ulike kunnskapsrike og engasjerte kollegaer 
 • Store faglige utfordringer med muligheter til å utvikle deg.  
 • Godt og sosialt arbeidsmiljø 

Er du klar for nye utfordringer og ønsker å være med på vår vekstreise? Send din søknad og CV til [email protected] innen 4. juli 2024. For spørsmål om stillingen, vennligst kontakt daglig leder Ivar Sandneseng på tel 97 49 65 74 eller Merete Løvmo på tel 97 50 36 25 

Sammen skal vi utvikle fremtidens havbruksteknologi! 

Stillingsdetaljer
Arbeidssted Trondheim
Søknadsfrist 2024-07-04