Vi søker teknisk tegner

Mekon – den blå problemløseren

Mekon utvikler egne produkter i tillegg til å bistå kunder med arbeidstegninger. Grunnet økende oppdragsmengde søker vi teknisk tegner for snarlig tiltredelse.

Vi er på jakt etter en selvstendig og strukturert person som kan ta ansvaret med å drifte tegningsdelen av vår tjenesteportefølje. Dette innebærer kontakt med kundene, utarbeiding av rutiner samt selve tegningsarbeidet. 

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:
Prosjektledelse for tegningunderlag for våre leveranser og intern produktportefølje. Utarbeide tegninger i 3d solidworks, autocad, Revit eller lignende. Vedlikeholde og oppdatere tegninger i både 2d og 3d.

Kvalifikasjoner:                                                                                                                                                          Relevant erfaring med 3d solidworks, autocad, Revit eller lignende                                          Kjennskap til bransjen fiskeri og havbruk                                                                                                                    Relevant utdanning                                                                                                                                                Relevant erfaring fra tilsvarende arbeid                                                                                                                    God skriftlig og muntlig formidlingsevne                                                                                                              Kvalitetsbevisst

Vi tilbyr:                                                                                                                                                                              Som del av et selskap i sterk vekst vil du oppleve en spennende, variert og utfordrende hverdag som gir rom for både faglig og personlig utvikling. I Mekon har vi en policy om å ta godt vare på det som er vår største styrke; våre ansatte.

Hvis du har de rette kvalifikasjonene og god stå-på vilje vil du kunne oppnå gode lønnsbetingelser i tillegg til muligheter for egenutvikling. 

For spørsmål ta kontakt med dagligleder Ivar Sandneseng,  [email protected] 

Søknad sendes [email protected]