Tjenester

Sveising

Foruten å være en produksjonsbedrift har vi erfarne sertifiserte sveisere som kan ta sveiseoppdrag av de fleste slag. Vi har spesialisert oss på TIG-sveising (Tungsten Inert Gas) av syrefaste rør og rørdeler, og lager raskt skreddersydde løsninger etter behov.

Prosjektering og service

Mekon er en ettertraktet aktør og blir ofte rådført om prosesshåndtering i forskjellige prosjekter. I samarbeid med kunde utvikler våre erfarne prosjektledere og tekniske tegnere best mulig løsning.

Alle våre høyt kompetente serviceteknikere har stor kunnskap om det meste av utstyr tilknyttet fiskeri- og havbruksnæringen, og kan foreta serviceoppdrag på kort varsel.

Hydraulikk

Vi er totalleverandør av hydraulikkomponenter og hydraulikkslanger med tilbehør. Vi produserer også komplette hydrauliske anlegg og aggregater.

Mekon har installasjonserfaring både på Servicebåter, brønnbåter og lektere i oppdrettsnæringen. Det er viktig at samspillet mellom hydraulikkaggregat, sentraler/ventiler, rør og utstyr er tilpasset. Vi samarbeider med den anerkjente leverandøren Parker på hydraulikkomponenter og utstyr.