Bli med på laget – Mekon søker dyktige Servicetekniker i turnus 12/16

Mekon: Ledende i innovasjon for Havbruksnæringen

Vi i Mekon er dedikert til å forbedre og utvikle ny teknologi for havbruksnæringen. Gjennom tett samarbeid med våre kunder, skaper vi smartere løsninger som ikke bare effektiviserer prosesser, men også forbedrer lønnsomheten, øker sikkerheten og styrker bærekraften i næringen.

Den økende etterspørselen etter våre produkter er en bekreftelse på tilliten kundene har til vårt arbeid. Vi har flere store oppdrag og spennende prosjekter på horisonten, og vi ser frem til å være en sentral aktør i å forme fremtiden for havbruksindustrien.

Servicetekniker

Er du en dedikert servicetekniker som søker utfordrende og varierte oppgaver? Da vil Mekon gjerne høre fra deg! Vi er en aktør innen havbruksindustrien, og vi ser etter erfarne og motiverte industrimekanikere som ønsker å bli en del av vårt dynamiske team.

Vi søker etter engasjerte og erfarne servicetekniker. Hos Mekon verdsetter vi dedikasjon, faglig kompetanse og viljen til å levere kvalitetsarbeid. Vi ser etter kandidater med følgende kvaliteter:

 1. Faglig kompetanse: Du må ha relevant utdanning og fagbrev som industrimekaniker eller tilsvarende kvalifikasjoner. Vi søker etter en solid teknisk bakgrunn og erfaring med vedlikehold av produksjonsutstyr. Erfaring fra arbeide med PE- og TIGsveising er ønskelig.
 2. Erfaring: Vi ønsker kandidater med dokumentert erfaring som servicetekniker. Evnen til å håndtere ulike utfordringer og problemløsningsevne er viktige komponenter for suksess i denne rollen.
 3. Selvstendighet og teamarbeid: Vi ser etter en balanse mellom selvstendighet og evnen til å samarbeide i et team. Du må være i stand til å håndtere oppgaver selvstendig samtidig som du kan samarbeide effektivt med kollegaer for å oppnå felles mål.
 4. Nøyaktighet og detaljfokus: Presisjon og oppmerksomhet på detaljer er avgjørende for vellykkede oppgaver som industrimekaniker. Vi søker kandidater som setter kvalitet i arbeidet som høyeste prioritet.
 1. Sveising: Utføre presis sveising av komponenter og strukturer i henhold til tekniske spesifikasjoner og kvalitetsstandarder.
  Kontrollere sveisearbeidet for integritet og estetikk. Sveising hos Mekon omfatter PE og TIG.
 2. Montering: Ansvarlig for montering av mekaniske og elektriske komponenter til ferdige produkter.
  Følge tekniske tegninger og instruksjoner for å sikre riktig monteringsprosess.
 3. Testing: Gjennomføre testing av ferdige produkter for å sikre at de oppfyller kvalitetskravene.
  Identifisere og løse eventuelle feil eller avvik i testresultater.
 4. Dokumentasjon: Opprettholde grundig og nøyaktig dokumentasjon av alle utførte arbeidsoppgaver, inkludert sveising, montering, service og vedlikehold.
 5. Samarbeid med teamet: Jobbe tett med produksjonsteamet, ingeniører og annet teknisk personell for å sikre effektiv samhandling.
 6. Helse og sikkerhet: Følge helse- og sikkerhetsprosedyrer i alle aspekter av arbeidet.

Hva kan du forvente fra Mekon?

 1. Konkurransedyktig lønn: Vi verdsetter ditt talent og kompetanse. Derfor tilbyr vi en konkurransedyktig lønnspakke som anerkjenner din erfaring og innsats.
 2. Profesjonell utvikling: Hos Mekon legger vi vekt på din karrierevekst. Vi tilbyr kontinuerlig opplæring og utviklingsmuligheter, slik at du kan utvide dine ferdigheter og avansere i din karriere.
 3. Moderne arbeidsmiljø: Vi investerer i toppmoderne fasiliteter og utstyr for å sikre at du har de beste forutsetningene for å lykkes i din rolle som industrimekaniker.

Om stillingen

Det virker som du beskriver en stilling som servicetekniker med følgende spesifikasjoner:

 • Stillingstittel: servicetekniker
 • Oppstart: Etter avtale
 • Ansettelsesform: Fast
 • Prosent: 100%
 • Turnus: 12/16 (12 arbeidsdager på, 16 dager fri)
 • Arbeidstid: Dagtid
 • Arbeidsspråk: Norsk

Kontaktpersonen for stillingen er:

Navn: Erik Moen Valø

Telefonnummer: 971 88 743

E-postadresse: [email protected] 

Søkere vil bli vurdert fortløpende. 

Et teknologisk eventyr