onboat

Innovasjonsprodukter til fiskeri- og havbruksnæringen

ONBOAT Vaskesystemer

God hygiene på utstyr er viktig.

Riktig renholds-utstyr vil være avgjørende for å oppnå et godt resultat.

Lavtrykksstasjoner i kombinasjon med riktig kjemi medfører sikring av bakteriell smitte og effektiv rengjøring. Mekon leverer alt fra mindre manuelle vaskeanlegg til større helintegrerte vaskesystemer som komplett CIP eller vaskeanlegg for brønnvask.

• Utstyret er produsert i høykvalitets materialer for bruk i det maritime miljøet
• Det er lagt stor vekt på god tilgang for
vedlikehold og service
• Skreddersøm tilpasset brukerne

Last ned
produktark

ONBOAT Avsiling

Mekon avsiler-systemer er tilpasset kundens behov og sikrer fiskevelferd under avsilingsprosessen.
Vi leverer spesialkonstruerte avsilere til både smolt og større fisk.

AKS – smolt; Skånsom behandling. Våre smoltavsilere er hygienisk oppbygd og består bare av syrefaste komponenter.

AKS – smolt innehar ramme for justering av vinkel for fall og innebygde spyledyser som gjør at utløpsrøret gir en fossefallseffekt for fisken. Vi tilpasser enheten til ønskelig rørdimensjoner.

Last ned
produktark

ONBOAT Ensilering

Vi har nylig lanserer et kompakt mobilt ensilasjesystem som gir økt fleksibilitet til bruk på fartøy og på oppdrettsanlegg.

Systemet er konstruert for å passe sammen med “Lift UP-system” eller tradisjonelle fiskekar om ønskelig. Systemet har stor kapasitet og håndterer alle ledd i ensilasjeprosessen. Vår løsning gir også kortere installasjonstid på fastinstallasjoner.

Last ned
produktark

Vi skreddersyr til formålet og MKV kan leveres i ramme med trakt, innebygd i system eller som enkeltstående kverntank. Vi kan også levere hydraulisk drevet MKV kverner så vel som elektriske
om ønskelig.

ONBOAT kvern

MKV kvern; Markedets kraftigste kvernsystem for håndtering av selv den vanskeligste oppgaven. Til tross for stor kapasitet i kvernprosedyren så er MKV kvernen nøye tilpasset for å sikre at all masse innehar riktig konsistens for rask ensileringsprosess.
Gjennomgående syrefaste komponenter og hygienisk design gjør MKV kvernen tilpasningsdyktig i mange forskjellige ensilasjeprosesser, både for bruk i båt, forflåter og på land.

Last ned
produktark

Ta kontakt

Petter Løvmo
Salgsansvarlig ONBOAT
+47 99 53 66 15
[email protected]