onsea

Innovasjonsprodukter til fiskeri- og havbruksnæringen

ONSEA RV-1 ringvasker

Mekon ringvaskere er innovative verktøy for effektiv rengjøring av flytekrager. Flåtene går under haneføtter og ligger lavt i vannoverflaten for å unngå unødvendig løftehøyde på flytekragene.RV-1 ringvasker
En bruksvennlig og pålitelige ringvasker for effektiv rengjøring av merder uten bunnring. Lett egenvekt med stor oppdrift gjør rengjøringen til en enkel prosess uten prosess uten krevende manuelt arbeid.

Laster:

 • Løfteøre: 1.300 kg – vinkeltoleranse +/- 45°
 • Løfteøre: 7.800 kg – vinkeltoleranse +/- 45°

Vaskeren krever en god høytrykkspumpe med minimum
kapasitet på 500 l/min og arbeidstrykk på 230-250 bar.

RV-1 Hoveddimensjoner:

 • Lengde 5,5 m
 • Bredde 4,4 m
 • Oppdrift 9.000 kg
 • Vekt 2.700 kg

Last ned
produktark

ONSEA RV-2 ringvasker

Mekon ringvaskere er innovative verktøy for effektiv rengjøring av flytekrager. Flåtene går under haneføtter og ligger lavt i vannoverflaten for å unngå unødvendig løftehøyde på flytekragene.RV-2 ringvasker
En allsidig kraftplugg tilpasset de fleste merder både med og uten bunnring. Med integrert hydraulikksystem og spesialtilpassede dyser blir rengjøringen av selv den vanskeligste oppgaven enkel.

Med ytterligere forsterket skrog enn tidligere utgaver, samt større justeringsmuligheter for dyser enn tidligere, er RV-2 klar for de vanskeligste forhold til enhver tid. Samtidig har vi satt sikkerheten i førersetet.

Ringvasker

Laster: (RV-2 leveres med 4 dimensjonerte løftekroker)

 • Løfteøre: 1.300 kg – vinkeltoleranse +/- 45°
 • Løfteøre: 7.800 kg – vinkeltoleranse +/- 45°

Vaskeren krever en god høytrykkspumpe med minimum
kapasitet på 600 l/min og arbeidstrykk på 230-250 bar.

RV-2 Hoveddimensjoner:

 • Lengde 5,5 m
 • Bredde 4,5 m
 • Oppdrift 11.700 kg
 • Vekt 4.500 kg

Last ned
produktark

ONSEA Kvern

Mekon har bred erfaring med skreddersøm av ensilasjesystemer. Vi leverer markedets sterkeste kvernløsning med vår MKV-kvern som har en kapasitet på opptil 40 tonn pr. time med kverning av stor fisk. Mekon skreddersyr kvern -og ensileringssystemer for både settefisk og matfisk, slakteri og fartøy.

MKV kvern

Markedets kraftigste kvernsystem for håndtering av selv de vanskeligste oppgaver. Til tross for høy kapasitet i kvernprosessen er MKV-kvernen nøye tilpasset for å sikre at all masse innehar riktig konsistens for rask ensilering.

Gjennomgående hygienisk design og syrefaste komponenter gjør kvernen anvendelig til mange forskjellige ensilasjeprosesser, både for bruk i båt, fôrflåter og på land. Vi skreddersyr til formålet og kvernen kan leveres i ramme med trakt, innebygd i system eller som enkeltstående kverntank. Vi kan også levere hydraulisk drevet MKV-kvern så vel som elektriske om ønskelig.

Last ned
produktark

ONSEA Kartipper

MKT – kartippere; Solide og funksjonelle kartippere for alle kar-størrelser og behov. Syrefast design med innebygd hydraulikkpumpe for løft og tipp av fiskekar. Vår løsning kan enkelt tilpasses sammen med MKV-kvernsystemer. MKT-karttippere kan enkelt tilpasses MKV-kvernsystemer.

Last ned
produktark

ONSEA Filtersystemer

Mekon har Europa-agentur på salg og skreddersøm av filtersystemer fra JX-Filtration. Vi produserer egenutviklede filterløsninger tilpasset fiskeri- og havbruksnæringen, og kan ta i bruk hele produktspekteret fra JX-Filtration for å oppnå den beste løsningen.

Vi er en totalleverandør av filtersystemer og leverer tilpassede pumpeløsninger, rørsystemer og logiske styringer sammen med filter. Vi leverer trykkfilter, trommelfilter og andre mekaniske filter på bestilling.

Last ned
produktark

Ta kontakt

Merete Løvmo
Salgsansvarlig ONSEA
+47 97 50 36 25
[email protected]